اگرچه تا مدتها انسان بر این باور بوده است که نمیتوان ترکیب اندامهای بدن وی را تغییر داد اما با پیشرفت علم این تصور نیز تغییر کرد و علم پزشکی توانست تغییراتی در بدن انسان ایجاد کند و بیشتر این تغییرات متوجه چهره انسان شد. علم توانست با انواع جراحیهای پلاستیک و عمل بینی در صورت افراد تغیراتی ایجاد کند.
انسانهایی که به دنبال این هستند که هرچه بینقصتر به نظر بیایند. این جراحیها بیشتر متوجه پوست، پلک، گوش، بینی و لثه و دهان و به تازگی پیکرتراشی و… است.
لازم نیست که گفته شود بینی و انواع جراحیهای بینی در ایران بیشترین طرفدار را پیدا کرد. و پزشکان زیبایی بیشترین تلاش را برای به روز شدن در این کردهاند.
به طوری که امروزه بسیاری از افراد در خارج از ایران برای جراحی بینی خود به ایران میآیند و بینی خود را عمل میکنند.

نام علمی جراحی بینی رینوپلاستی است. که بیشتر از آنکه یک جراحی به حساب بیاید تبدیل به یک هنر شده است و جراحان در تلاشند تا علاوه بر کوچک کردن بینی، این کار را در بالاترین سطح زیبایی و رضایت انجام دهند.
در گذشته تمایل بیماران بیشتر به این سمت سوق پیدا کرده بود که بینی آنها کوچک و به اصطلاح عروسکی شود.
یعنی بینی کوچک و سربالا شود. اگرچه که این عمل عوارض زیادی را با خود داشت.
صدای خروپفهای در خواب، افتادگی بینی مدتی بعد از عمل، شنیده شدن صدای تنفس فرد و بسیاری عوارض دیگر از علائم جراحی بینی در سالهای اولیه تمایل افراد به این عمل بود.
امروزه با پیشرفت علم و مجهز شدن علم پزشکی به شیوههای جدید عمل بینی، جراحی بینی از شکل سنتی خود خارج شده و بیشتر شکل خلق یک اثر هنری را به خود گرفته است.
همچنین مشاهده کنید فیلم و انیمیشن جراحی بینی
جراحی بینی از گذشته تاکنون
نکته دیگری که میتوان به آن اشاره کرد این است که در گذشته عمل جراحی بینی فارغ از ترکیب چهره فرد، یا ساختار اعضای صورت وی تنها یک هدف داشت.
هدف کوچک شدن بینی، سربالا و نوک تیز شدن بینی و عروسکی شدن آن بود بدون توجه به اینکه آیا این بینی به صورت فرد میآید یا نه.
پزشک تلاش میکرد بینی بیمار هرچه کوچکتر و سربالاتر باشد. در واقع بینی فانتزی و غیر طبیعی طرفدار زیادی داشت حتی اگر به قیمت ایجاد مشکلات تنفسی تمام میشد.
اما امروزه جراحی بینی شکل دیگری به خود گرفته است و پارامترهای دیگری در آن اهمیت پیدا کرده است.
در رینوپلاستی تقویتی یا جراحی بینی مدرن، پزشک به ابعاد دیگری از جراحی نیز توجه میکند و به بیمار درباره نوع زیباشدن بینی مشاوره میدهد.
به شکلی که بینی حراحی شده وی با ساختار صورت بیمار و سایر اعضای صورت وی مطابقت داشته باشد.

شاید لزوما بینی سربالا و عروسکی برای بیمار مناسب نباشد و رفع عیوبی چون قوز بینی یا تنها کوچکتر شدن آن زیبایی چهره وی را دو چندان کند.
شاید اصلا لازم نباشد پزشک همه بینی بیمار را جراحی کند و تنها قسمتی که از زیبایی مورد نظر بیمار دور است روتوش کند و عیب آن را از بین ببرد.
به این ترتیب بینی حالت طبیعی به خود بگیرد و احتمال ایجاد مشکل تنفسی به حداقل برسد.
در ادامه قصد داریم همه چیز را درباره جراحی بینی، از آغاز تصمیمگیری برای این کار تا اینکه چه نوعی از جراحی بینی برای شما مناسب است را توضیح دهیم.
همچنین مطالعه کنید مطلب جراحی بینی یا رینوپلاستی
چه کسانی نامزد مناسبی برای جراحی بینی هستند؟
پیش از هر چیز باید بدانید که چه کسانی نامزد مناسبی برای جراحی بینی هستند.
جراحی، اعم از زیبایی یا درمانی، پیش نیازها و شرایطی را لازم دارد و هرچقدر که یک نفر، که متقاضی جراحی است، خود را به این شرایط و پیشنیازهای جراحی نزدیک کند، شرایط ایدهآلتری را برای جراحی دارد.
بنابراین، شما هم به عنوان متقاضی جراحی زیبایی بینی باید یک سری از شرایط را داشته باشید تا بتوانید این عمل را به خوبی پشت سر بگذارید.
باید بدانید عواملی در این مساله بسیار مهم هستند. جنس پوست و میزان انعطافپذیری آن، جنس بینی به لحاظ گوشتی یا استخوانی بودن آن، وجود مشکلات ساختاری مانند انحراف در تیغه بینی یا عدم تقارن در سوراخهای بینی، میزان عدم تناسب بینی با سایر اعضا صورت، وجود برخی بیماریهای زمینهای مانند بیماری قلبی و برخی بیماریهای خاص میتواند مانعی برای عمل جراحی بینی باشد.

برای اطمینان از وضعیت خود میتوانید با تیم مشاوران ما در کاینیک زیبایی اکسیر جوانی در ارتباط باشید.
تیم پزشکی اکسیر جوانی از مراحل اولیه عمل شما یعنی مشاوره تا پایان کار و حصول رضایت تام از عمل خود در کنار شما است.
بینیها به چند دسته تقسیم میشوند؟
بینیها با توجه به ضخامت پوستشان به دو دسته کلی تقسیم میشوند. افرادی که پوست بینی آنها ضخیم است که نوع بینی آنها گوشتی یا پهن است.
افرادی که پوست بینی آنها ضخیم نیست و بینی آنها استخوانی یا غضروفی است.
بینی گوشتی
در بینیهای گوشتی قسمت جلو بینی بزرگ و پهت است و در زیر پوست بافت همبند زیادی وجود دارد.
در قسمت پایینی و کناری بینی غضروفهای به نسبت قطور و بزرگی وجود دارد. و این بافت به نسبت نوع دیگر بینی خاصیت ارتجاعی بیشتری دارد.
پوست نوک بینی چرب و ضخیم است. حتی گاهی جزئیات بافت غضروفی و استخوان قابل تشخیص نیست. همانطور که گفته شد بافت بینی به راحتی تکان میخورد و حرکت میکند.
همچنین مشاهده کنید فیلم عمل جراحی بینی گوشتی
بینی استخوانی
بینیهای استخوانی دارایپوستی نازک و متوسط هستند و چون پوست نازک است شکل استخوان بینی و جزئیات غضروف مشخص است.
به طوری که حتی اگر لبههای بینی از قبل دچار شکستگی شده باشد با لمس کردن بینی احساس میشود.
از طرفی چون پوست بینی نازک است، معمولا این گونه بینیها دارای استخوان و غضروف محکم و قویای هستند. مشخصه دیگر این بینیها افتادگی سر بینی است که نسبت به بینیهای گوشتی پهنی آنها کمتر است.
مزیت اینگونه بینیها این است که قدرت مانور جراح بیشتر است و جراح بیشتر میتواند از خلاقیت و هنر خود بهره ببرد.
به این دلیل که مشکلاتی مانند تیزی لبه استخوان و یا سایر مشکلات بینی با وجود پوست نازک بینی بیشتر نمایان است و این اشتباهات ناشی از جراحی را کمتر میکند.
همچنین مطالعه کنید مطلب جراحی زیبایی
سن ایدهآل برای جراحی بینی
بسیاری از افراد در سنین مختلف میخواهند بدانند آیا سن آنها برای جراحی بینی مناسب است یا اصطلاحا دیگر از آنها گذشته است.
اما باید بدانید که برای عمل جراحی بینی سن ایدهآلی وجود ندارد و بازه کاملا مشخصی مطرح نیست؛ اما برای افراد بالای 18 سال هیچ محدودیتی وجود ندارد و میتوانند عمل کنند.
اگر سن متقاضی بیش از 40 سال باشد، احتمالا نیازمند انجام آزمایشهای قلبی است.
اگر بخواهیم آنچه در بالا گفتیم را به طور مشخص بیان کنیم باید بگوییم.
حداقل سن برای دختران نباید زیر 15یا 16 سالگی باشد و برای پسران نباید زیر 17 یا 18 سالگی انجام نشود.
الیته سن بلوغ در افراد متفاوت است. اما در این سن، تقریبا رشد به اتمام است و تا قبل از این سن فرد در حال رشد است و اندازه بینی و سایر اعضای صورت وی تغییر میکند.

بنابرآنچه که گفته شد بهتر است فرد به رشد کامل جسمی رسیده باشد و غضروفهای بینی و صورت فرد از رشد کردن باز ایستاده باشند.
با کند شدن رشد اسکلتی و غضروفی صورت، چهره فرد تناسب کلی خود را بدست میآورد و میتوان مشخص کرد که بینی گوشتی یا استخوانی فرد تا چه اندازه قابلیت تغییر کردن را دارد.
به این ترتیب امکان رسیدن ابعاد و اندازه بینی به استانداردهای علم زیبایی شناسی بیشتر قابل تخمین است.
مسالهای که حائز اهمیت است این است که گاهی افراد جوانتر بر انجام عمل در سنین کمتر پافشاری میکنند.
در حالی که برخی از دختران و پسران دیرتر شروع به بالغ شدن میکنند و به این ترتیب دیرتر از سایر همسن و سالهای خود بلوغ آنها تکمیل میشود.
اگر صورت در زمان عمل همچنان به رشد خود ادامه دهد تناسب صورت و حتی بینی عمل شده بهم میخورد و خود باعث پشیمانی میشود.
همچنین مشاهده کنید فیلم کامل جراحی زیبایی بینی
جراحی بینی برای افراد زیر 18 سال
به طور کلی متقاضیان سنی کمتر از 18 سال باید به لحاظ قانونی از والدین خود اجازه داشته باشند و ایشان رضایتنامه کتبی امضا و به پزشک تحویل دهند.
دلیل این امر این است که ممکن است نوجوان به دلیلی تصمیمات عجولانه و احساسی دست به انجام جراحی بینی بزند اما در آینده از این کار پشیمان شود.

گاهی این تصمیم عجولانه او را در دراز مدت به انزوا میکشاند و مانعی در زندگی اجتماعی او قلمداد میشود.
سوال اکثر متقاضیان جراحی بینی این است که چه سنی برای جراحی بینی مناسب است؟ باید گفت که همانگونه که نباید در سنین رشد برای جراحی بینی عجله کرد نباید هم گذاشت که سن جراحی بینی بالا برود.
معمولا بین 20 تا 30 سالگی بهترین زمان برای جراحی بینی به حساب میآید. زیرا پس از 30 سالگی نیز پوست شروع به از دست دادن خاصیت الاستیک خود میشود و رفته رفته دچار افتادگی میشود و بر روی نتایج عمل بینی تاثیر میگذارد.
هرچه سن بالاتر برود رسیدن به نتیجه دلخواه نیز دشوارتر میشود.
حداکثر سن برای جراحی بینی
عمل جراحی بینی برای افراد بالای 60 سال توصیه نمیشود.
زیرا پس از این سن خاصیت ارتجاعی پوست به شدت کاهش مییابد و نمیتوان فرم موردنظر را به بینی داد. در این موارد بالا بردن نوک بینی با نتایج رضایتبخشی و ماندگاری همراه نیست.
در این سنین پوست دچار افتادگی میشود و نوک بینی نیز حالت خود را از دست میدهد و دچار افتادگی میشد.
با این اوصاف اگر کسی در سن 50 یا 55 سالگی دست به عمل بینی خود بزند میبایست انتظارات خود را معقول کند.
زیرا هرگز نتایجی که بر روی بینی یک فرد 25 ساله حاصل میشود مانند فرد 55 ساله نیست و حتی اگر بلافاصله بعد از عمی بینی نوک تیز و سربالا باشد با گذشت زمان کمی بینی دچار افتادگی میشود و شکل اولیه خود را از دست میدهد.
جراحی بینی پیش از سن بلوغ
در بینی ما غضروفهایی وجود دارد که «غضروفهای رشد» نام دارند.
که با سایر استخوانها و غضروفهای صورت در ارتباط است و رشد بخشهایی از صورت بر روی غضروفهای صورت نیز تاثیر میگذارد.
وقتی قبل از توقف رشد غضروفها و استخوانهای رشد عمل بینی انجام و دستکاری شود، با رشد و تغییرات نرمال و طبیعی صورت آسیب جدیای به شکل بینی عمل شده و سایر اعضا وارد میشود.
در نتیجه یک سوم بالایی و پایینی صورت همچنان رشد میکنند اما در رشد یک سوم میانی اخلال به وجود آمده است.
به همین دلیل است که میبینیم کسانی که در سنین پیش از بلوغ یا در حین بلوغ جرحی انجام دادهاند در سنین بزرگسالی و با اتمام سن رشد چهره آنها نامتقارن و ناموزون است. و بخش میانی چهره آنها حالت تو رفتگی به خود میگیرد.

بنابراین برای انجام عمل زیبایی بینی نباید عجله کرد.
باید صبر کرد تا سن نوجوانی کاملا تمام شود و صورت شکل نهایی خود را بدست بیاورد. مواردی نیز در کودکان آسیب شکستگی در ناحیه بینی رخ میدهد.
در اینگونه موارد اگر روند تنفس و فعالیتهای عادی کودک با مشکل مواجه نشود، بهتر است پس از رسیدن کودک به بلوغ ترمیم بینی او انجام شود، اما در مواردی که شکستگی بینی شدید باشد و برای تنفس کودک ایجاد مزاحمت بکند و راه تنفس را مسدود کند به طوری که کودک قادر به تنفس از طریق بینی خود نباشد، بنا به تشخیص پزشک عمل جراحی بینی انجام میشود.
بیهوشی برای افراد دارای سن بالا
مساله دیگری که افراد با سن بالا با آن مواجه هستند مساله بیهوشی است.
از آنجایی که عمل بینی با بیهوشی عمومی همراه است و بسیاری از افراد بالای 60 سال با مشکلات و بیماریهای این سن مواجه هستند، خطر بیهوشی را دو چندان میکند.
در شرایطی با این شکل، مشورت با جراح فوق تخصص پلاستیک و زیبایی بسیار مهم است که آیا فرد متقاضی مجاز به انجام این عمل هست یا خیر.
در کنار این مسائل ، موضوع دیگری نیز قابل تامل است و آن مساله مراحل بهبود بیمار است. با افزایش سن بهبود بسیار کند میشود و دوران نقاهت طولانیتر میشود.
جای بخیهها و زخمها دیرتر خوب میشود. ورم بینی به آهستگی از بین میرود.
به طور مثال اگر در یک فرد جوان طی 4 تا 6 ماه ورم بینی کاهش مییابد و بینی فرم اصلی خود را به دست میآورد، این دوران برای یک فرد 60 ساله تا یک سال نیز به طول میانجامد.
در هر صورت بهترین پیشنهاد ما به شما این است که برای اطمینان از این شرایط و دانستن وضعیت مناسب بودن جراحی برای شما با کلینیک اکسیر جوانی در ارتباط باشید و در صورتی که مایل به انجام جراحی زیبایی بینی هستید، با پزشکان و جراحان و مشاوران ما صحبت کنید.
همچنین مشاهده کنید فیلم کامل جراحی بینی
انواع عمل بینی
پس از آنکه مشخص شد متقاضی، نامزد مناسبی برای عمل جراحی بینی است باید مساله دیگری را بررسی کرد.
چنانچه گفتیم با پیشرفت علم جراحی بینی نیز تغییرات زیادی کرده است و متدهای متفاوتی برای این عمل به وجود آمده است که به طور کامل به بررسی آن میپردازیم.
جراحی بینی از حیث انواع مختلف با این تقسیمبندی برشمرده میشود.
عمل جراحی تیغه بینی
نام علمی جراحی تیغه میانی بینی، سپتوپلاستی است.
در این روش جراح به اصلاح انحراف سپتوم یا دیواره بین دو سوراخ بینی میپردازد. این مشکل یعنی انحراف یا کج بودن دیواره سپتوم به دلایل مختلفی به وجود میآید و نقصهایی را بوجود میآورد.

نقصهایی مانند عدم تقارن سوراخهای بینی، کج بودن نوک بینی، مشکلات تنفسی مانند خر و پف، مشکلات سر درد و عفونت سینوسی مکرر و مقاوم در برابر دارو، خونریزیهای بیدلیل بینی و گرفتگی بینی که معمولا در یک طرف بینی بیشتر است، پوسیدگی و خشک شدن بینی، ایجاد درد در ناحیه صورت، صدای سوت مانند در هنگام دم و بازدم.
اصلیترین دلایل ایجاد انحراف بینی عبارتند از:
- در پارهای از موارد عوامل ژنتیکی و مادرزادی دلیل انحراف بینی هستند و این ژن از پدر و مادر به فرزند انتقال مییابد.
- این ضایعه میتواند در اثر جراحت نیز به وجود بیاید. انحرافهایی که در اثر جراحت به وجودمیآیند باعث ایجاد زاویهای تند و شکلی نامنظم در بینی میشوند و تمام نواحی تیغه بینی را به یک اندازه، تحتتاثیر قرارمیدهند و میتواند شامل جابهجایی یا شکستگی غضروف نیز بشوند.
- همچنین انحراف بینی میتواند در زمان جنینی و یا در هنگام تولد نوزاد ایجاد شود. حدود ۲۰ درصد از نوزادان در هنگام تولد، و فشاری که در هنگام زایمان به نوزاد وارد میشود دچار انحراف بینی میشوند. این اتفاق اغلب در نوزادانی با وزن بالا و آنهایی که تولد سختی داشتند، رخدادند.
جالب است بدانید تیغه بینی تیغهای بسیار نازک است که در قسمتهای مختلف بینی ضخامت آن بین 1 تا 2 میلیمتر است و دو حفره بینی را از هم جدا میکند.
و وسط دو حفره قرار میگیرد که کج شدن یا انحراف آن باعث تغییر کردن ساختار بینی میشود و مشکلاتی را بوجود میآورد.

این تیغه دارای دو قسمت است که قسمت جلویی ساختمانی غضروفی دارد و قسمت پشتی و بالایی آن از استخوان تشکیل شده است.
بخش غضروفی دارای حالت ایستایی است و در مقایسه با بخش استخوانی به مراتب نرمتر و انعطافپذیرتر است. به همین دلیل است که بینی در قسمت پایینی آن تحرک دارد و به طرفین متمایل میشود.
و به دلیل غضروفی بودن است که شکستگی در ناحیه پایینی بینی اتفاق نمیافتد. قسمت بالایی بینی که بافتی استخوانی دارد دچار شکستگی و آسیب میشود.
بر روی این دو قسمت تیغه، یک پوشش مخاطی نازک قرار دارد که علیرغم نازک بودن از اهمیت به سزایی برخوردار میباشد، هم از لحاظ خون رسانی به تیغه بینی و هم از این لحاظ که این پوشش در تنظیم درجه حرارت دما و کیفیت تنفسی و بویایی مهم میباشد.
یکی دیگر از مشکلاتی که فرد با انحراف بینی در مواردی که انحراف شدید باشد با آن مواجه است، آپنه تنفسی است که در هنگام خواب رخ میدهد.

آپنه خواب عبارت است از وقفه تنفس بیش از ۱۰ ثانیه ضمن خواب. آپنه به سه نوع تقسیم می شود: آپنه میتواند انسدادی باشد یعنی در اثر انسداد در راههای هوایی فوقانی بوجود آید، میتواند مرکزی بوده یعنی به علت مشکلات مغزی ایجاد شود و همچنین میتواند مختلط باشد.
در این موارد پزشک عمل جراحی را به بیمار توصیه میکند که پس از بررسی علائم و بررسی جایگاه تیغه بینی عمل سپتوپلاستی توصیه میشود.
اگر متقاضی همزمان با عمل درمانی خود جراحی زیبایی را نیز مدنظر خود داشته باشد، جراح میتواند در ترکیب با رینوپلاستی انجام شود که در این حالت سپتورینوپلاستی نامیده میشود.

در این روش بخش زیادی از تیغه بینی برداشته نمیشود و پزشک تیغه بینی را صاف کرده و در سرجای اولیه اش در وسط بینی باز میگرداند.
گاهی نیز لازم است که تیغه بینی با آتلهایی در داخل حفرههای بینی ثابت شود و عیب بینی اصلاح شود.
نام عمل دیگری که برای افرادی که دارای انحراف بینی هستند انجام میشود، تربینوپلاستی است. این نوع جراحی بینی زمانی انجام میشود که دارو و اجتناب از مواد آلرژیزا در بهبود تنفس فرد کمک نمیکند.
در این صورت پزشک جراح شاخک بینی را با جابجایی استخوان بزرگ جانبی و جمع کردن مخاط کوچک میکند.
به این ترتیب پس از گذشت یک هفته انحراف بینی بهبود مییابد. هردوی عملهای فوق میتوانند با جراحی زیبایی ترکیب شوند.
همچنین مشاهده کنید انیمیشن کامل جراحی بینی
عمل جراحی نوک بینی
نام علمی این نوع عمل جراحی بینی، تیپپلاستی یا رینوپلاستیتیپ است. در این عمل تنها نوک بینی اصلاح میشود.
در این روش پزشک جراح با اصلاح غضروفهای نوک بینی، عیوبی مانند پهن بودن بینی، بزرگ بودن را رفع میکنند.
تیپپلاستی برای کسانی که قوس بینی دارند نیز مفید است. معمولا این روش به عنوان روش ترمیمی برای اصلاحات بینیهای جراحی شده به حساب میآید.

عمل جراحی قوز بینی
قوز بینی به چند نوع تقسیم میشود.
قوز واقعی بینی: که در این نوع بینیها طول برآمدگی نوک بینی با فاصله بین لب و بینی برابر است.
قوز کاذب بینی: که طول برآمدگی نوک بینی کمتر از فاصله بین لب و بینی است.
قوز نهان بینی: زمانی بینی در این حالت است که طول برآمدگی روی بینی بیشتر از فاصله بین لب و بینی باشد.
نیازی نیست که لزوما تمام بینیهایی که قوز دارند را جراحی کرد. بعضی مواقع هدف پزشک از جراحی بینی باز کردن بینی نیست و تنها با برجسته کردن بینی استخوانی یا چرخاندن تیغه بینی این عیب از بین میرود.

گاهی به این روش اصلاح قوز بینی بدون جراحی نیز گفته میشود.
پزشک جراح با بیحسی موضعی و شکافتن بالای بینی، استخوان بینی را تراشیده و قوز و برآمدگی آن را از بین میبرد.
روی پوست بینی و روی قوز خراشی ایجاد میشود و به وسیله یک سوهان فلزی دندانهدار قسمت مورد نظر تراشیده میشود و قسمت تراشیده شده با سرم شستوشو میشود.
از نکات مثبت این عمل این است که عوارض جانبی این نوع عمل جراحی بینی بسیار پایین است و برای کسانی که نمیخواهند بینی آنها تغییرات شدید داشته باشد در عین حال عیب بینی از بین برود بسیار خوب است.
همین نکته مثبت به دلیل بسته بود دست جراح در عین عمل برای کسانی که تمایل دارند بینی آنها تغییرات زیادی داشته باشد، یک ضعف به حساب میآید.
اگر نوع قوز بینی از نوع کاذب باشد عیب قوز را میتوان با تزریق ژل نیز از بین برد. البته روش تزریق ژل روشی موقتی است و بعد از شش ماه از بین میرود.
برای رفع برآمدگی از موادی چون فیلر و چربی نیز میتوان استفاده کرد.
جراحی بینی استخوانی
گاهی بینی قوزدار یا عقابی با روشی که در بالا به آن اشاره کردیم قابل ترمیم و اصلاح نیست و پزشک دست به عمل جراحی بینی میزند.
بینیهای عقابی دارای پوستی نازک و استخوان مقاوم و غضروفی محکم است و به خاطر همین ویژگی دست پزشک را برای تراش خوردن ظریف بینی کم میکند و بنابراین بازتاب عمل را هرچه زیباتر و مطلوبتر میکند.
در جراحی بینی استخوانی جراح میتوان هم به روش جراحی باز و هم به روش جراحی بسته بینی بیمار را عمل کند.
جراحی بینی استخوانی باعث میشود برآمدگی روی بینی از بین برود و بینی بیمار با سایر اعضای صورت وی تناسب بیشتری داشته باشد. این خود علاوه بر ایجاد زیبایی باعث بالاتر رفتن اعتماد به نفس فرد میشود.
جراح و پزشک ماهر، قبل از انجام جراحی بینی استخوان باید مطمئن شود که عمل زیبایی مشکلی برای تنفس بیمار ایجاد نمیکند. معاینه فیزیکی جزو جدایی ناپذیر یک جراحی بینی است.

چنانچه در بالا نیز به این مساله اشاره کردیم بینیهای استخوانی به دلیل اینکه به پزشک قدرت بیشتری برای هنرنمایی در عمل جراحی بینی میدهد، به وی این امکان را نیز میدهد که ضمن انتخاب نوع عمل جراحی، نوع فرم صورت بیمار، پوست بینی بیمار را نیز در نظر داشته باشد.
به این ترتیب پزشک میتواند بهترین تناسب را در صورت فرد ایجاد کند. شرایط بینی بیمار و پیچیدگی عمل بینی وی تعیین کننده این است که آیا باید از روش بیهوشی کامل استفاده شود با بیحسی موضعی کافی است.
در عمل جراحی بینی استخوانی جراح، استخوان و غضروف را برداشته، در بینی برش داخلی یا خارجی ایجاد میکند، پوست را بلند میکند و با تراشیدن استخوان نامناسب و اضافه برآمدگی را از بین ببرد و یا آن را جابجا و تنظیم کند. سپس جای بریده شده را بخیه بزند. به این ترتیب از حجم استخوان بینی کاسته میشود.
این نوع از جراحی بینی به جراحی استئوتومی موسوم است.
این کلمه واژهای یونانی است که به جراحیای گفته میشود که در آن استخوان به خاطر رفع بدشکلیاش برش داده میشود یا تکهای از آن حذف میشود.
به همین علت این نوع از عمل برای بینیهای استخوانی کاربرد بیشتری دارد.
زیرا هیچ عملیاتی روی پوست بینی بیمار انجام نمیشود و پوست به دلیل نازک بودن و حالت ارتجاعیاش سریعا حالت استخوان بینی را به خود میگیرد.
میزان کبودی و ورم ناشی از عمل جراحی بینی در بینیهای استخوانی نیبت به بینیهای گوشتی کمتر است. مدت زمان عمل بینیهای استخوانی نیز نسبت به بینی گوشتی کمتر است، البته این بستگی به پیچیدگی بینی نیز دارد.
همچنین مشاهده کنید انیمیشن جراحی بینی
انواع جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی نیز به دو صورت باز و بسته انجام میشود.
جراحی بینی استخوانی بسته
دراین نوع جراحی بینی با برشهای کمتر در داخل بینی تغییرات ایجاد میشود. مزیتی که این نوع جراحی دارد این است که برش کمتری در بینی ایجاد میشود. ورم و کبودی ناشی از عمل نیز کمتر است.
برشهای بینی دقیقتر و شکل بینی طبیعیتر است. تغییرات بینی نیز در زمان کوتاهتری قابل مشاهده است. زمان جراحی نیز کوتاهتر است.
دوران بهبودی و نقاهت نیز کوتاهتر است. مدتی زیادی است که پزشکان از جراحی بینی به روش بسته بهره میگیرند. در این روش تمام برشها از داخل بینی انجام میشود و هیچ برشی روی بینی بیمار دیده نمیشود.

اینکه هیچ برشی روی صورت بیمار دیده نمیشود از مزایای این نوع عمل جراحی بینی است و طرفداران زیادی را در بین متقاضیان عمل بینی پیدا کرده است.
اما در کنار مزیت خوبی که دارد و از نظر بسیاری از متقاضیان قابل چشمپوشی نیز نیست، عیب این نوع عمل جراحی بینی این است که چون جراح مستقیما نمیتواند داخل بینی بیمار را ببیند و حرکت تیغ و وسایل حراجی با دیدن پزشک همراه نیست، بهتر است از این روش برای بینیهایی که عیب چندانی ندارند استفاده شود.
این نوع جراحی بینی برای از بین بردن مشکلات جزئی مناسب است و برای بینیهایی که مشکلات پیچیده دارند و یا همزمان هم عمل جراحی درمانی انجام میشود و هم عمل جراحی زیبایی این روش چندان مناسب نیست.
جراحی بینی استخوانی باز
در روش عمل جراحی باز اما برشی بر روی کلوملا ایجاد میشود و پوست آن بلند میشود تا پزشک عمل جراحی را انجام دهد.
مهمترین مزیت این روش این است که از آنجایی که پزشک جراح دید بیشتری نسبت به روش بسته دارد، تغییرات قرینهای به شکل دقیقتر و بهتری صورت میگیرد.
از سوی دیگر، در این روش، بهتر میتوان بینیهایی که ظاهر بدی دارند را جراحی کرد و از آنجایی که دست پزشک، باز است، نتیجه کار هم زیباتر خواهد شد.
در این روش جراحی بینی استخوانی که همان روش باز است، پوست روی بینی را کاملا به سمت بالا میکشند تا جراح بتواند کاملا زیر پوست و داخل بینی را ببیند و تغییرات لازم را در بینی بدهد.
بنابرای به این خاطر که روی پوست بینی برش ایجاد میشود بعد از عمل، بیمار با کبودی و ورم بیشتری روی صورت خود مواجه است.
مزیت این نوع جراحی بینی استخوانی در این است که چون پزشک مستقیما داخل بینی را میبیند، میتواند کار دلخواه خود را روی بینی انجام دهد.
به این ترتیب بهتر میتواند نتیجه دلخواه خود را از عمل بگیرد. اینکه پزشک از کدام یک از انواع جراحی استفاده کند اولا به تشخیص پزشک و میزان پیچیدگی جراحی ربط دارد و ثانیا به سلیقه بیمار.
آیا بینی شما استخوانی است یا خیر؟ کسانی که بینی برآمده دارند و این برآمدگی تناسب صورت آنها را به هم ریخته است میتوانند با کمک یک جراح بینی ماهر این برآمدگی را از بین ببرند و تناسب مناسب را به صورت خود بازگردانند.
و یا افرادی که دچار انحراف بینی، یا شکستگی بینی و یا پولیپ بینی هستند نیز جزو افرادی با بینی استخوانی هستند و این مشکل با عمل بینی به راحتی از بین میرود و میتوانند تنفسی منظم وآرام داشته باشند.
مزایای عمل جراحی بینی استخوانی
- این عمل باعث کوچک شدن و کاهش حجم و پهنای بینی و اصلاح شکل ظاهری بینی میشود
- برطرف شدن عیوب بینی مانند برآمدگی بینی که گاهی در دید فرد تاثیر میگذارد
- اصلاح مشکلاتی مانند مشکل تنفسی و دم و بازدم صدادار
- اصلاح عیوب مادرزادی
- حفظ تعادل بینی با سایر اعضای صورت
- افزایش اعتماد به نفس و بهبود تصویر ذهنی فرد از خودش
اما این عمل معایبی هم دارد که فرد متقاضی عمل جراحی بینی باید آن را نیز در نظر بگیرد:
- ورم و التهاب ناحیه مربوطه تا مدتی بعد از عمل که نوع پوست و واکنش بدن نیز در طول مدت نقاهت تاثیر دارد
- انسداد و گرفتگی بینی که ناشی از تورم بخش داخلی و درونی بینی است
- ضخیمتر شدن پوست بینی که نتیجه فرآیند تلاش پوست برای بازسازی خودش است.
- کوچکتر شدن سوراخهای بینی که موجب کاهش حس بویایی میشود.
- – مشکل شدن تنفس از راه بینی و افزایش میزان تنفس از طریق دهان
- احتمال سوراخ شدن سپتوم یا دیواره بینی
- احتمال عدم تقارن سوراخهای بینی و یا دو طرف بینی و نیاز به عمل ترمیمی
- امکان واکنش نامناسب به داروی بیهشی
- امکان خونریزی و عفونت
- در صورتی که پوست بینی شما خیلی نازک باشد هرگونه اشکال ولو میلیمتری در جراحی، خود را نشان میدهد.
جراحی بینی گوشتی
از لحاظ ظاهری بینی گوشتی، پهن است و در قسمت نوک بینی دارای افتادگی است. در بینیهای گوشتی پوست بینی ضخیم است و بافت و غضروف آن ضعیف است.
عمل جراحی بینی گوشتی در مقایسه با بینی استخوانی پیچیدهتر و دشوارتر است زیرا ضخامت پوست نوک بینی در عمل بینی گوشتی مشکلاتی را بوجود میآورد و میزان ظرافت حاصل از جراحی را کمتر میکند و پزشک را با محدودیت مواجه میکند.
بنابراین رسیدن به نتیجه دلخواه نیازمند آن است که فرد متقاضی به پزشکی باتجربه و کاردان مراجعه کند.
زیرا در این نوع عمال جراحی بینی پزشک باید به خوبی بداند که چه قسمتی از بینی را با چه مقدار از بافت و غضروف باید تقویت کند.

البته این نوع از پوست بینی محاسنی را نیز دارا میباشد. به طور مثال اگر غضروف یا استخوان بینی ایرادی داشته باشد ضخامت پوست آن عیب را تا حدود زیادی میپوشاند در حالی که در پوست بینی نازک آن عیب هرچند هم که کوچک اما نمایان است.
با داشتن چه ویژگیهایی در بینی خود میتوانید مطمئن شوید که بینی شما گوشتی است:
- پوست بینی باید ضخیم باشد
- نوک بینی که به آن قسمت تحتانی بینی میگویند پهن است و استخوانی را در زیر آن احساس نمیکنید.
- پوست بینی معمولا چرب و منافذ روی پوست بینی بزرگ هستند.
- پرههای بینی در بینیهای گوشتی بلند و پهن و ضخیم است. البته این مورد میتواند متغیر باشد یا هرکدام از موارد فوق را نداشته باشد.مثلا پرههای بینی میتواند بلند نباشد اما بینی شما جزو بینیهای گوشتی باشد.
- اگر از پایین به بینی گوشتی نگاه کنید و یا فرد سر خود را به سمت بالا نگه دارد، نوک بینی و کنارههای آن شبیه به مثلث، نیمدایره یا ذوزنقه است.
- بینی گوشتی با غدد فراوان چربی در زیر پوست و وجود منافذ باز و بزرگ در روی پوست
انواع بینی گوشتی
این بینیها در زیر پوست خود تعداد زیادی غدد چربی فعال دارند که برای خارج شدن از زیر پوست منافذی باز را در روی پوست ایجاد میکنند.
معمولا افراد برای کنترل این منافذ و غدد، دارو یا رژیمی خاص را از پزشک پوست خود دریافت میکنند که در صورت تمایل به انجام عمل جراحی بینی حتما باید این مساله با جراح بینی مطرح شود.

زیرا استفاده همزمان این داروها با عمل بینی گوشتی باعث میشود در هنگام عمل در بافتهای برش خورده گوشت اضافه ایجاد شود.
معمولا جراح بینی به شما توصیه میکند که 6 ماه قبل از انجام عمل بینی مصرف اینگونه داروها را متوقف کنید و بعد اقدام به عمل جراحی کنید.
همچنین مشاهده کنید فیلم عمل جراحی بینی
نکاتی در مورد عمل جراحی بینی گوشتی
تکنیکهایی که برای جراحی بینی استخوانی و بینی گوشتی استفاده میشود متفاوت هستند. هدف در جراحی بینی گوشتی کوچک کردن نوک بینی و در واقع ظریف کردن آن است به طوری که به قسمت غضروفی آن آسیب وارد نشود.
عدم توجه به این نکته در گذشته باعث میشد که بینی بعد از مدتی گوشت اضافه بیاورد و از فرم خود خارج شود زیرا در گذشته پزشک برای رسیدن به فرم مورد نظر، مقداری از غضروف بینی را برمیداشت و با این کار فضایی را برای ایجاد چربی اضافه باز میگذاشت. و به ان ترتیب بینی بعد از مدتی از شکل اولیه بعد از عمل فاصله میگرفت و بد فرم میشد.
در عمل جراحی بینی به شیوه نوین، جراح ابتدا به کم کردن ضخامت پوست بینی میپردازد.
تنها از این طریق میتوان به نوک بینی حالتی تیز داد. به دلیل حساس بودن بافت پوست بینی، این کار باید با تبحر خاصی انجام شود.

با این کار، پزشک با نگه داشتن غضروف بینی، پایه نوک بینی را قوی نگه میدارد و فرم آن نیز ماندگار میماند.
اما اگر بینی دارای قوسی نازیبا و بدفورم باشد، برخی از نقاط غضروف به مقدار کمی برداشته میشود تا فرم صاف و زیبا به خود بگیرد.
گاهی هم ممکن است جراح برای تقویت غضروف بینی از غضروف گوش کمک بگیرد و به غضروف بینی پیوند بزند. که شیوه فوق نامتداولتر است و پزشک سعی میکند با جابجا کردن غضروف بینی این کار را انجام بدهد.
در ماردی نیز که بینی استخوان خیلی پهنی است، پزشک با برشهای بسیار دقیق، استخوان را تا حد امکان باریک میکند. که البته پزشک این کار را تا جایی انجام میدهد که سنگینی پوست بینی به خاطر غضروف تضعیف شده باعث افتادگی بینی نشود.
بیشتر افرادی که بینی گوشتیای دارند گمان میکنند که عمل بینی گوشتی برگشتپذیر است و این عمل با وجود اینکه بسیار سخت است نهایتا نتیجهای در پی ندارد و یا عمل جراحی بینی گوشتی حتما نیاز به عمل ترمیمی دارد.
اما امروزه با پیشرفت علم آنقدر روشهای جدیدی به وجود آمده است که چنین تصوراتی بیهوده و تنها دلسردکننده هستند در حالی که در عالم واقع دیگر جایی برای اینگونه تصورات نیست.
البته با تمام تعریفی که ارائه شد اگر پزشک در برداشتن چربی بینی دقت، حوصله و همچنین رعایت یکنواختی در رعایت نکند، این عمل میتواند منجر به بدفرمی بینی مخصوصا در قسمت نوک بینی شود و عوارضی بدی همچون الزام عمل ترمیمی یا مشکلاتی دیگر شود.

نکته دیگری که باید گفت این است که بینی گوشتی با وجود داشتن بافت پوستی ضخیمتر، در عوض استخوانبندی و بافت ضخیمتری نیز نسبت به سایر بینیها دارد.
از آنجایی که اکثر حجمی بینی تحت تاثیر عمل قرار میگیرد قسمت پوست و پرههای بینی است این امکان را قوی میکند که با توجه به ضعف غضروفهای بینی در قسمت پایینی، پس از گذشت زمان سر بینی به سمت پایین متمایل شود.
بله این امکان وجود دارد. اما پزشک ماهر و باتجربه میداند که برای پیشگیری از این مشکل باید قسمتی از غضروف بینی و یا گوش را به قسمت پایینی بینی پیوند دهد تا غضروف آن ناحیه تقویت شود و بافت پوست روی ان به زیبایی و حرفهای جایگیر شود.به این ترتیب تغییر چندانی در بافت چربی ایجاد نمیشود که قابل بازگشت باشد.
عمل بینی با لیزر و نقش آن در کوچک شدن بینی گوشتی
گاهی میشنویم که گفته میشود عمل بینی با لیزر جدیدترین متد جراحی بینی است. عملی که ادعا میشود با اشعه لیزر و بدون بیهوشی و خونریزی انجام میشود.
لیزر و اشعه لیزر در بسیاری از عملیات پوستی مفید است. اما آیا لیزر در کوچک کردن اندازه بینی، یا تغییر شکل آن نیز همینقدر توانایی دارد؟
اینکه بتوان با استفاده از اشعه لیزر و بدون خونریزی و بریدن جراحی بینی را انجام داد یک شعار تبلیغاتی است. از اشعه لیزر برای بینی در دو صورت استفاده میشود.
یکی برای تغییر در رنگ پوست بینی برای کسانی که پوست روی بینی آنها قرمز است یا در روی بینی آنها دانههای سیاهی وجود دارد که باعث میشود بینی تیرهتر به نظر برسد و دوم برای افزایش حرارت در در بینی و کم کردن حجم چربی زیر پوست بینی که این در مورد گزینه دوم کم کردن حجم بینی با استفاده از اشعه لیزر هنوز به عنوان گزینه ای دائمی قابل اعتماد نیست.
مسالهای که عمل بینی را بیشتر به یک فریب تشبیه میکند فرآیند عمل جراحی بینی است. اینکه میدانیم برای کوچک کردن بینی گوشتی باید برشی در بینی ایجاد کرد و با تغییرات اصولی، غضروف و پوست بینی را برش داد و همین کار را در بینیهای استخوانی با تراشیدن تیغه بینی انجام داد. اینها کارهایی است که دست کم در حال حاضر نمیتوان با اشعه لیزر انجام داد.

اگرچه از اشعه لیزر برای اصلاح و نازک کردن تیغه بینی استفاده نمیشود، اما برای برگرداندن زیبایی بینی برای کسانی که به خاطر سرطان دچار نواقص پوستی بینی شدهاند، یا در اثر تصادف بینی آنها بدفرم شده است استفاده میشود و مفید است.
همچنین از این نوع لیزر که به لیزر co2 معروف است برای درمان لک و مک روی بینی، نازکتر کردن پوست کلفت بینی، آکنه و جای جوش و جای زخم روی بینی نیز استفاده میشود و باعث میشود ظاهر زیباتری را به بینی بدهد.
مزیت این عمل کوتاه بودن دوران نقاهت، بدون خونریزی بودن، عدم استفاده از تیغ، نبودن دوران اولیه نقاهت که شامل استفاده از تامپون بینی است و برای برخی از افراد دردآور است میباشد. ولی این بدان معنا نیست که احتیاجی به مراقبت ندارد.
فردی که لیزر بینی روی بینی او اعمال میشود، در روزهای اول کمی احساس درد ناشی از سوختگی مختصر را دارد و باید با ملایمت صورت را شستوشو دهد، یا در معرض گرما و نور قرار نگیرد. همچنین برخی از افراد ممنوعت استفاده از لیزر را دارند.
نکاتی در مورد عمل جراحی بینی
یکی از مهمترین دغدغههای افرادی که میخواهند جراحی بینی انجام دهند، این است که آیا بعد از عمل، بینی گوشتی آنها به شکل اول بازمیگردد یا نه.
شاید بتوان گفت که در گذشته هیچ تضمینی برای این موضوع وجود نداشت که شکل بینی بعد از جراحی بینی به حالت اولیه بازگردد اما امروزه با پیشرفتهایی که در این زمینه صورت گرفته، این دغدغهها از بین رفته است.
با تکنولوژیهای جدید و پیشرفتهای پزشکی میتوان این اطمینان را به افراد داد که احتمال افتادگی و برگشتپذیری بینی گوشتی تقریبا صفر است.

یکی از راهکارهایی که پزشکان برای این مسئله انجام میدهند، این است که غضروف را تقویت میکنند تا بینی گوشتی تغییر شکل ندهد.
آنها در حقیقت غضروف میانی بینی را برمیدارند و در عوض غضروف نوک بینی را تقویت میکنند. به این ترتیب، دیگر امکان تغییر شکل و بازگشت بینی به حالت اولیه وجود نخواهد داشت.
با تمام این اوصاف، بسیار مهم است که عمل جراحی بینی را چه پزشکی و با چه حدی از دانش و تجربه انجام میدهد.
کلینیک اکسیر جوانی با وجود پزشکان و جراحان با دانش و تجربه سالها فعالیت پزشکی در زمینه جراحیهای زیبایی، میتواند این تضمین را به شما بدهد که عمل جراحی بینی شما به بهترین شکل و با کمترین خطر انجام خواهد شد.
با وجود این پزشکان و متخصصان دیگر جایی برای نگرانی برای شما عزیزان وجود نخواهد داشت.
اهمیت جراحی بینی در زیبایی چهره
بسیاری از مردم گمان میکنند که با جراحی بینی میتوانند ظاهر چهره خود را تا حد زیادی بهبود ببخشند. این تصور میتواند درست باشد اما بستگی به موارد دیگری هم دارد.
پیش از هر چیز باید بدانید که تحقیقات نشان داده است که سهم بینی در زیبایی صورت حدود 10 درصد است اما همانطور که میدانید زیبایی چیزی نیست که بتوان آن را با عدد و رقم نشان داد و این تحقیقات بیشتر جنبه تجربی و پرسشو پاسخ از افراد مختلف جامعه دارد.
با این حال کسانی هم بودهاند که معتقدند با جراحی زیبایی بینی بیش از 50 درصد بر زیبایی چهره خود افزودهاند.
جراحی بینی سنتی و جراحی بینی مدرن
یکی از نکات بسیار مهم در مورد جراحی بینی مدرن این است که در این نوع جراحی، صرفا به موضوع زیبایی بینی توجه نمیشود. بلکه جراحان بینی امروزه علاوه بر اصلاح شکل ظاهری بینی، عملکرد بینی را هم بهبود میبخشند.
در جراحی بینی سنتی اما همه چیز به کوچک کردن و به اصطلاح، عروسکی کردن بینی محدود میشد و حتی توجهی به ظاهر و تناسب بینی با سایر اجزای صورت نمی شد.
در جراحی بینی مدرن، علاوه بر زیبایی بینی، تناسب بینی با سایر اجزای صورت مورد توجه است.
به همین دلیل است که ممکن است نیازی به این نباشد که بینی شما خیلی کوچک شود. بلکه نکته مهم اصلاح ظاهر بینی و ایجاد تناسب و زیبایی در چهره شماست.

به همین دلیل است که امروزه دیگر جراحی بینی به شکل عروسکی تقریبا طرفداران خود را از دست داده است و بیشتر مردم به دنبال جراحی بینی به شکل طبیعی هستند.
یعنی آنها دیگر به دنبال کوچک کردن یا سربالا کردن نوک بینی نیستند و میخواهند فرم و شکل بینی خود را اصلاح کنند تا همه چیز به شکل طبیعی و نرمال باشد. به این ترتیب، تناسب بهتری هم در صورت شما ایجاد میشود که باعث زیبایی بیشتر چهره شما خواهد شد.
اگر به این موضوع توجهی نشود، در نهایت ممکن است از نتیجه کار راضی نباشید و با تبعات برگشت ناپذیر جراحی بینی مواجه شوید.
برخی از افراد در جامعه به دلیل آنکه شناخت کافی از جراحی بینی ندارند، خواستههایی را مطرح میکنند که در نهایت باعث نارضایتی خود آنها میشود.
از سوی دیگر، انجام دادن عمل جراحی بینی به دست پزشکانی که تجربه و دانش کافی در زمینه جراحی زیبایی بینی ندارند نیز میتواند شما را با همین مشکل روبرو کند.
بنابراین باز هم باید بر روی این نکته تاکید کنیم که گول قیمتهای پایین برخی از جراحان و پزشکان را نخورید. بینی و جراحی زیبایی آن و تاثیر این موضوع بر روی زیبایی چهره شما، چیزی نیست که بتوانید روی آن ریسک کنید.
نکاتی در مورد پیش از جراحی بینی
پیش از عمل جراحی نکاتی هست که باید رعایت کنید و اطلاعاتی هست که باید داشته باشید. گرچه همه این اطلاعات در صورت تایید سلامت و تعیین روز عمل، به شما گفته خواهد شد، با این حال بد نیست که با آنها آشنا باشید.
در ابتدا باید بدانید که عمل جراحی بینی، عمل خطرناک یا ترسناکی نیست؛ برخلاف تصور عموم، درد زیادی ندارد و با بیهوشی کامل، به راحتی و کمتر از دو ساعت صورت میگیرد.
گرچه ممکن است به خاطر شرایط خاص فرد متقاضی عمل، بیهوشی کامل توصیه نشود و نیمه بیهوشی برای او بهتر باشد. در هر حال جایی برای ترسیدن وجود ندارد.
اگر میخواهید بینی زیبایی داشته باشید و بینی متناسب با صورت شما، چهره شما را زیباتر کند، با مشاوران ما تماس بگیرید.
شما باید در روز عمل، به صورت ناشتا باشید. معمولا پس از جراحی بینی نیز، زمان کوتاهی هم در بخش ریکاوری میمانید و همکاران مجرب از شما مراقبتهای لازم را به عمل میآورند تا به بخش بازگردید و حدود 5 – 6 ساعت بعد از آن میتوانید مرخص شوید، مگر اینکه خودتان مایل به ماندن در مرکز جراحی باشید و بخواهید یک روز بیشتر در آنجا بمانید.
معمولا تا چند ساعت بعد از عمل هم نباید چیزی بخورید چراکه به خاطر داروهای بیهوشی، ممکن است حالت تهوع بگیرید. کم کم میتوانید با نوشیدن آب و مایعات شروع کنید و سپس با خوردن غذاهایی مانند سوپ و کمتر جویدنی کار را پیش ببرید تا به بدن شما به حالت استاندارد برسد.
دانستن این اطلاعات تا همین حد برای شما کافی است. این موضوعات و سایر مراقبتهای بعد از عمل نیز به شما گفته خواهد شد. کافی است تا با کلینیک اکسیر جوانی تماس بگیرید.
سوالات بیشتری دارید؟
با همه مطالبی که گفته شد، اگر باز هم فکر میکنید که سوالات شما برطرف نشده، یا نیاز به مشاوره دارید تا خیالتان از بابت جراحی بینی راحت شود، حتما با ما در ارتباط باشید.
کلینیک زیبایی اکسیر جوانی، با استفاده از بهترین و مدرنترین روشها، جراحی بینی را انجام میدهد. ما پیشنهادات خوبی برای شما داریم.
کلینیک زیبایی اکسیر جوانی
با توجه به موضوعاتی که در بالا گفته شد، اگر شما از خواندن مطالب متفرقه و صحبت با دوستان و مشاوره از افراد غیر متخصص خسته شدهاید و نتیجهای هم نگرفتید، به شما پیشنهاد میکنیم که سراغ اکسیر جوانی بیایید تا مشاوران حرفهای ما با توجه به وضعیت سلامت شما، پیشنهاد دقیقی را ارائه دهند.
کلینیک ما علاوه بر جراحی بینی، خدمات دیگری را اعم از زیبایی پوست و مو، جراحی زیبایی، جراحی پلک، جراحی گوش، لیزر موهای زائد، لیزر پوست، لیزر بیکینی، بوتاکس مو، بوتاکس صورت، بوتاکس ابرو و بوتاکس پیشانی نیز ارائه میدهد. برای اطلاعات بیشتر کافی است با ما تماس بگیرید.
پرسش و پاسخ متداول درباره عمل بینی
به طور کلی افرادی که بینی آن ها دارای انحراف، دارای عدم تقارن و یا کشیدگی و کوفتگی می باشند کاندید مناسبی برای عمل جراحی بینی هستند.
در بینی گوشتی سعی می شود تا علاوه بر تنظیم زاویه بینی، خود بینی نیز از عرض کوچکتر شود.
در بینی استخوانی هدف جراحی بینی اصلاح زاویه بینی و نوک بینی است.